Hoppa till huvudinnehåll
image
FAQ

Duotex® FAQ

Duotex® det genomtänkta mikrofibersystemet som sparar miljö och människor. All professionell städning kräver ett väl utarbetat system. Systemet skall skapa effektivitet och vara anpassat för användaren. Det måste uppfylla kravet på god miljö, god ergonomi och god ekonomi.

En kostnadsfri installationsutbildning i Duotex® teknologin genomförs alltid med samtliga användare vid nyinstallation av Duotex®. Vid installation får användarna en utförlig genomgång av Duotex® och dess funktion, tvätt, underhåll samt metodik. Våra utbildare har lång erfarenhet av städning inom privat och offentlig miljö.

Användning
+
Vad är Duotex och på vilket sätt skiljer sig Duotex rengöringskoncept från andra mikrofiberkoncept?
Duotex är ett högkvalitativt rengöringskoncept tillverkat med en unik teknologi. Alla Duotex mikrofiberprodukter består av 100% splittade fibrer för maximal rengöringseffekt.
+
Vilka fördelar finns med att använda Duotex rengöringskoncept?
Duotex produkter har överlägsen rengöringseffekt utan användning av kemikalier. Produkterna är ergonomiskt utformade och är tidsbesparande. Rengöring av större ytor med Duotex produkter kan minska produktåtgången med upp till 30%.
+
Är Duotex ett miljövänligt rengöringskoncept?
Duotex arbetar aktivt för en låg miljöpåverkan och har en väl utarbetad miljöpolicy. Hela produktionen är ISO900 certifierad. Samtliga Duotex mikrofiberprodukter är Svanen-märkta och A klassade för lågt mikroplastutsläpp vid användning. Duotex är ett klimatsmart val för en hållbar framtid.
+
Hur hög rengöringsförmåga har Duotex?
Oberoende tester visar att Duotex produkter avlägsnar upp till 99,9% av MRSA-bakterier i ett svep både vid torr- och fuktstädning utan kemikalier.
Produktion
+
Var tillverkas produkterna?
Alla Duotex produkter tillverkas i våra egna fabriker i Polen. Materialet som används i produktionen kommer från europeiska producenter.
Garantier
+
Hur många gånger kan Duotex textilprodukter tvättas?
Vi garanterar att Duotex textilprodukter har samma höga rengöringskapacitet efter 500 tvättar. Duotex textilprodukter klarar upp till 800 tvättar med fortsatt god rengöringsförmåga.